Nye fine krea ting

De nye skatteregler når man bor i udlandet

Der er rigtig mange der har spurgt hvad der skal ske nu når der er kommet nye skatteregler for udstationerede folk, og det er vi jo. Og udover det åbenlyst håbløse i den nye regel og at Dk’s konkurrenceevne bliver totalt svækket i udlandet og at det rammer rigtig mange som er ude og etablerede ude med familie og børn og som nu måske er nødt til at rejse hjem, ja så er vi personligt heldige.

Vi har absolut ingenting i Dk udover fantastisk familie og skønne venner (som vi
savner meget) Lejlighed, hus og bil blev solgt, vi meldte os ud af folkeregisteret og er fast bosiddende herude i Asien. Så vi skal betale skat herude. Så er der så teknikaliteter med dobbelt beskatning osv. som kan have betydning. Men yderlige arbejder B på et udviklingsprojekt og de er altid skatte og moms frie fordi det jo handler om udvikling og donationer. Så allerede der er vi ude over problemet. I bund og grund er vi det man kalder udvandret fra Danmark. Sandsynligheden for at vi kommer retur er jo realistisk set heller ikke så stor…står det til os 😉 Man ved jo aldrig hvad de kan finde på hjemme på Christiansborg, men pt. går vi fri.

Alle facts om reglen er lige her
http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1816805


2 kommentarer

  • Ja det har store konsekvener, både personlige omkostninger for mange som er ude, men også Danmark og deres muligheder for at få projekter i udlandet. Rigtig træls.
    Og tak…håber du kan lide det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor kan det blive frygteligt besværligt med "små" nye ændringer.
    Hyggeligt, at du kiggede forbi min blog. Jeg har straks tilmeldt mig din blog. Glæder mig til at følge med.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye fine krea ting