God forhandling

Da julemanden kom på tidligt visit

I fredags kom min far og Ida hertil og jeg skal love for at de havde pakket kuffertene. De skal ganske vist være her i 3 uger, men det var ikke tøj der fyldte. Det var gaver og ting som jeg havde bestilt hjemmefra…det var vist ½ af hvad der kunne være i deres kufferter. Hovsa 😉

Jeg havde bestilt nogle Nørgaard trøjer, undertøj og lidt bøger. Og så var Birgit jo sååå sød at pakke fødselsdagsgave, julegaver OG advendtskalender til mig…hvor er det bare skønt altså. Og så havde  Far og Ida lakrids med mums mums mums. Og prikken over iét var Matador dvdboks. Den har jeg ønsket mig længe, så det var bare super godt.

Der er en masse at gå igang med  fra de bøger jeg har fået mig

Bøger fra Birgit – huset skal pakkes ind i patchwork jule tingel tangel hehe


Så fin at bogen alene ikke er til at stå for. Heldigvis er den også rigtig god 😉


?

Jeg kiggede i Gavebogen hjemme hos Louise og den var bare så fin og så opdagede at der og er lavet Julebogen og den er ligeså skøn. Det er iøvrigt Bonderøvens kone som har lavet dem 🙂

? Vi har haft nogle rigtig hyggelige dage og været på markeder og far og Ida har købt stof…og stof og stof og endnu mere stof. I går aftes var vi hos skrædderen og hold da op der er bestilt nye garderober skal jeg love for. Men det er jo altså også så uendeligt billigt. Det er ikke mange steder at man får en totalt ny skræddersyet garderobe for 1500 kr.

Mht. foden…jamen så er den tilbage i gipsen, desværre. Det var alt alt for tidligt at tage den af i sidste uge. Det vidste lægen, jeg var stædig og han vidste at jeg ville vende tilbage fordi det ville gøre ondt. Og ja det skal jeg love for. Lesson learned. Jeg fik ny gips på dagen efter. Den sidder heldigvis bedre, så det er jo fint nok. Den kommer først af torsdag næste uge, så sådan er det jo bare.

Jeg må jo også lige fortælle at jeg jo har afleveret årets første opgaver og minsandten om jeg ikke fik rigtig fin ros og hhv. 12 og 10 for dem. Det er jeg meget stolt af og det er jo virkelig en god drivkraft. Det går jo i den grad i den rigtige retning.

God dag til jer alle

 ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God forhandling