At rejse er at leve

Cooking class – nu på en skole

Jeg har i et par uger skrevet frem og tilbage med en skole  som gerne ville have mig til at være lærer på et madlavningshold hver torsdag eftermiiddag. Vi er så endelig blevet enige om omstændighederne for det og i dag havde jeg så et testhold. Der var 5 tilmeldte, men der kom faktisk 3 mere, så det var jo fint.

Det var lidt en blandet succes. Køkkenudstyret er jo langtfra som det jeg selv har investeret i, men jeg ville altså ikke bruge mit eget når det ikke er mit eget kursus. Skolen dækker jo ikke hvis det går i stykker. Men det gik fint nok på det punkt. 

Det var nogle søde børn, men 3 af dem var meget små. Trillingedrenge på 3 år. De synes jo at det er sjovt nok, men de kan bare ikke ret meget og det de kan kræver ret meget opmærksomhed hele tiden og hjælp. De større børn der var der 4-6 år, kan mere og de syntes det var rigtig godt, men kedeligt at vente mens de små fik hjælp. Det var også hvad jeg forventede og frygtede da jeg hørte om aldersfordelingen. Men jeg ville hellere gennemføre testklassen på de præmisser der nu engang var og så tage den derfra. 

Det gik som det gik og jeg har så efterfølgende aflagt “rapport” til skolen og skrevet at det gik godt, men at de små er for små og der er for meget at tage hensyn, så hvis det skal blive til noget, går det ikke med dem på holdet. Det er heller ikke til at planlægge menu efter nogle som kun kan skære agurk og tomat og de andre så står tilbage og keder sig. Plus det skal gå meget hurtigt for at fastholde fokus for de små og det er jo fjollet når de andre faktisk gerne vil lave noget og lære og tiden er til det.

Så nu må vi se på tilbagemeldingerne og hvad forældre og skole siger. Derfra ved jeg så om det bliver til noget. 


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At rejse er at leve