Her går det godt

Benny er ikke sur, han er rasende

Jep jep, den er god nok. Vi har jo haft vores del af problemer med lejligheden og administrationen og selvom vi er glade for at bo hvor vi gør, så er nok, nok. Det er altså bare ikke et hit at bo i og betale for, en lejlighed hvor tingene stille og roligt falder fra hinanden og vi skal bede dem 5-10 gange om at fikse det, før det sker. Når de så fikser det, ja så holder det kun et par dage. Så efter en masse mails frem og tilbage, hvor de igen igen har forsøgt at lyve sig ud af tingene, selvom vi har alt på skrift, har vi sagt stop.

Så nu skal vi flytte. 1. juni.

Der er jo heldigvis tid til og vi kan stille og roligt se os lidt om. Allerede nu på lørdag har vi vores første aftale med en mægler og vi skal ud at se på forskellige små huse/villaer. Det kræver lidt mere at have et hus, for der skal være en vagt 24/7, er der pool skal der pool mand til osv. Men det ville være SÅ rart at have et lille frimærke have hvor man kunne sidde ude, vi har jo vejret til det, og grille, slappe af, sole, plante blomster og potter og krukker med krydderurter. Kan i se Morten Korch billedet for jer? ;o) Det kunne være rigtig rart. Heldigvis er der en del af sådan nogle compunds hvor der er fælles vagtværn og som regel forskellig service staff tilknyttet, som man så kan betale for at bruge efter behov, til f.eks. have og pool. Så det skal vi kigge på i weekenden. Vi skal også have set på nogle lejligheder, dog med krav om terasse, for vil bare have den mulighed og det er der heldigvis en del af. Men tror vi er lidt varme på ideen om et lille hus.

Vi regner med at flytte ud i det gamle, men hyggelige, expat kvarter hvor stort set alle de andre danskere bor. Og englændere, hollændere og ja…alle andre europærere. Vi var ellers lidt imod det, men kan godt se at skal vi have et nogenlunde netværk, så kræver det nok at vi også er der. Der er ellers et andet kvarter i den helt anden ende af byen som er helt nyt og rigtig lækkert. Vi var derude i lørdags for at se på området og det er rigtig pænt. Meget hvidt, pæn europæisk arktiektur, rent og gode veje og rolig trafik, en hovedvej hvor alle butikker og cafeer ligger og har udsigt til floden. Meget pænt og nydeligt. Men det er langt væk. Benny vil få mellem 1-1½ time på arbejde. Ikke kun pga distancen, men fordi trafikken gennem hele byen er et helvede morgen og aften. Så der skal vi definitivt ikke ud. Men er sikker på at vi nok skal finde noget godt i det distrikt vi kigger på.

Solen skinner og det er godt varmt her efter hånden, men også med en byge i ny og næ…og det giver myg. Man kan ikke vinde hver gang. Vi elsker varmen, men ikke myggene.

3 kommentarer

 • He he…. det var godt :O)
  Det lyd sku også lidt for farligt med sådan en rasende gammel mand ;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • .

  Haha…ja det skal du være glad for Louis. Men nu er han glad igen. Nyt hus :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha….. er Benny nu ikke kun en sur gammel mand længere, men lige frem gået over og blevet en rasende gammel mand……!!!!!!?????
  Godt jeg er langt væk ;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her går det godt