Intet nyt er godt nyt - ik?

At rejse er at leve

og det er der vist ingen tvivl om at vi elsker netop det. Så september måned bliver en travl måned på den front.

Vi opdagede nemlig forleden, at der er en helligdag 3. september, så vi har booket billetter til Kuala Lumpur fra fredag 31. – mandag d. 3. sep. Vi har ikke været der før og glæder os til at se og opleve det. Jeg er igang med at undersøge hvad vi skal se og lave der. Deres Zoo er ret stort, men får meget blandede anmeldelser, så det skal vi lige overveje lidt om vi har lyst til. Der er en fuglepark som måske er mere interessant så. Der er et stort marked vi nok skal på, China Town, Little India,  ud at spise god mad – der er jo temmelig mange arabiske restauranter og jeg eeelsker arabisk mad. Der er nogle drypstenshuler, en gade med moderne kunstmuseer…der er vist nok at tage sig til på 3 dage.

Vi har jo ikke været i Danmark i år og kommer det heller ikke. Vi har derfor nogle billetter tilgode fra firmaet og dem bruger vi så på at tage til Australien…igen. Som jeg skrev forleden er Bastian og Louise flyttet fra Dubai til Perth og dem skal vi naturligvis besøge. Så jeg tager afsted søndag aften d. 9. og B torsdag aften d. 13. og hjem igen d. 24. Det bliver rigitg godt at komme på besøg hos dem, det er så lang tid siden. Vi har ikke planlagt noget vi skal se eller opleve som sådan, men vi finder nok på noget. Og så skal vi naturligvis ses med Oliver og Jane som vi også besøgte sidst vi var der. Mon ikke også vi tager en lille køretur og besøger et par vinsteder og fylder kuffteren med olivenolie igen 😉

Jeg er i fuld gang med at læse, jeg kom desværre noget bagud da jeg var syg for et par uger siden, så jeg har travlt. B har planlægningsmøde i dag i balutforeningen. Saigon står for et stort arrangement i november hvor der kommer spillere fra hele Asien, så der er mget at have styr på. I aften skal vi ud at spise på den italienske restaurant vi ikke kom på da jeg havde fødselsdag. Det glæder jeg mig til at prøve. Ligesom sidste lørdag skal Anne og Henrik med 🙂

I morgen tager B hul på sin fødselsdaggave og skal have sine første golftimer. Jeg skal…læse.

Rigtig god lørdag til jer alle sammen

1 kommentar

  • Godt man ikke er skide misundelig – tror du B lægger mærke til hvis det er mig der kommer retur til Vietnam og ikke dig. Så kan du tage dig af mine Basser. Lyder det ikke som en god ide???? :O)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Intet nyt er godt nyt - ik?