Madplan uge 37

Allergitest

Vi brugte halvdelen af dagen på OUH i går. Det var som nævnt forleden tid til test af Christoffers mælkeallergi. Den sidste allergi han har tilbage. Så vi var meget spændte.

Det er altid en fest når vi er der. De har altså den mest fantastiske børneafdeling, både inde og ude. Og farmor kom og var sammen med os hele dagen og det var bestemt et hit hos Christoffer.

image

image

image

image

Hans allergi er jo lumsk. Han reagerer ikke som andre typisk gør og der er også kun to andre tilfælde i Dk med den. Med FPIES er det proteinerne i fødevarer man ikke tåler og det giver tarmbetændelse. Så han har virkelig ondt i maven i lang tid og forfærdelig dårlig mave.  Reaktionerne er normalt to slags. Enten den akutte hvor han kaster eksplosivt op med det samme, eller den forsinkede hvor der kan gå op til 2 dage før der noget og så er det er dårlig mave.

I går fik han 10 og 20 ml kakaomælk og 40 og 80 ml yoghurt. Der var ikke en akut reaktion, så vi afventer. Vi har fået et skema med hjem over de næste 14 dage hvor han skal trappes op stille og roligt. På en uges tid skal han gerne kunne indtage 1/2 liter mælk. Ikke nødvendigvis som i at drikke en halv liter. Skjult mælk i fødevarer, smør på brød, yoghurt og ost. Det når hurtig deropad.

Da han blev testet for et år siden reagerede han på 8. dagen. Typisk nok.   Men et år er gået og andre allergier er væk og han spiser sundt, godt og rent. Vi er fulde af forhåbning.

Jeg købte noget yoghurt i går, både almindelig og nogle små nogle med Anders And på, Mickey Mouse kakao brikker, skyr til dressing og ostehaps.

image

Så vi venter og er spændte.

-Det var en hård dag

image

Madpakken blev først spist da vi var hjemme igen

image

 

 

 

Fru Rosenfeldt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 37