Riiiiigeligt chokolade

Så er vi hjemme igen fra vores Tour de Danmark. En kort, intensiv men rigtig rigtig god tur.


Alt gik planmæssigt med turen, omend den var lang. Vi tog den første aften i Gadstrup hos Anders, Anne og lille Nikolaj som fik charmet sig ind hos os begge. Dejlig mad, dejligt selskab og ikke mindst en god seng som var tiltrængt efter 24 timer på farten. Jeg vågnede så kl. 3.30. Det kaldes Jet lag ;o)


Lørdag var jo en stor dag og jeg var nervøs. Havde jo planlagt surprise party for Benny i anledning af han 40 års fødselsdag ugen forinden. Familie og venner  var inviteret og instureret og min far i Slagelse lagde hus til. Planen var egentlig bare 15 mennesker, men vi endte vist med at være 40 voksne + 10 børn. Det var lidt svært at indskrænke gæstelisten må man sige.


Det skulle være grill i haven og vi satsede på godt vejr. Men nej. Kl. 05 begyndte det at tordne helt vildt og regne ret voldsomt. Og det blev ved og ved og ved. Vi tog til Slagelse lidt før tid og skulle lige købe et par småting. Vejret klarede op, men det var stadig gråt. Lidt forsinket drejede vi ind på Grønlandsvej ved 13 tiden. Benny fik lige sat kufferterne da min far bad ham se på noget udgravning i baghaven…hvor alle inviterede så stod og råbte Tillykke. Det var SÅ fedt og det klappede bare og han havde ingen anelse. Jeg havde heller ingen anelse da jeg åbnede døren ind til min fars soveværelse og der lige stod en håndfuld ekstra gæster som min far og Steffen havde inviteret som surprise for mig. Dejlig overraskelse.


Min far og mor Ulla havde sørget for mad og så havde Anne og Birgit bagt brød og Birgit og Ida havde bagt kage. Masser og masser af kage. Der var lejet møbler for at alle kunne være der og det hele gik bare som det skulle. Det var virkelig en dejlig dag og jeg var meget overvældet over alle dem der kom og alle de gaver vi fik. Det var bare super.


Dagen efter var vi forbi Fyn og en tur til Vejle hos Lars, Merete og lille Frida. Det var fedt at se dem igen, det er jo desværre kun en årlig begivenheh. Deres Frida var bare skøn. Hun havde lidt svært ved at sige Benny, så han blev til Bente. En dejlig dag og aften i deres selskab.


Vi tog videre til Givskud næste dag. Gruede lidt for vejret, men det holdt tørt og vi fik set dyr og Benny fik taget en masse billeder med sit nye kamera, som han købte for sine fødselsdagspenge.


Senere kørte vi til min fantastiske momor og min onkel Morten og kusine Emilie kom også forbi. Et dejligt gensyn.


Vi har jo en del ting til opbevaring og har været meget i tvivl om vi skulle få sendt det herud, eller om det skal blive stående. Det var et stort ønske for Benny at få vores SAS fly serveringsvogn med herud. Så da vi rejste til Dk havde han kun pakket i en lille kuffert for at have plads og kg nok til den. Da vi var ude på det sted hvor vi har vores ting til opmagasinering og åbnede vores opbevarings kasse, kunne vi godt se, at det kunne vi ikke nå at ordne. Så må det komme en anden gang, eller blive stående.


Jeg havde en irriterende fokølelse og kørte lidt på pumperne i et par dage, så pakkede mig godt ind i tøj og drak masser af the uanset hvor jeg var.


Og så var der lige et bryllup


Havde lovet Lea at bage cupcakes og brownies til bryllupet. Så jeg indtog min fars køkken og bagte 3 brownies efter en super lækker og tidligere afprøvet opskrift, som var til dessert sammen med is og hindbær coulis. Det blev også 50 cupcakes, hhv. jordbær og blåbær, så de repræsenterede både bryllup og barnedåb om lørdagen. De skulle serveres sammen med et glas Asti som en slags velkomst til bryllupsfesten. Havde været noget i tvivl om frostingen da jeg synes den klassiske med smør er vammel og de prøveder jeg havde lavet ikke var optimale. Så det blev flødeskum med vanilie og farve. Det fungerede fint, var ikke tungt og for sødt.


Lørdag havde jeg aftalt at mødes med Lea ved frisøren kl. 10 så hun kunne få sat hår til den store dag. Vi havde afværget en kjolekrise om fredagen. Det er sjældent godt når bruden får en krise dagen inden brylluppet, men det gik godt og endte med en klar forbedring. Lea fik sat håret smukt og vi tog hjem til Korsør og fik gjort os klar. Ren tøsehygge. En tålmodig Benny ventede på os i huset og vi tre kørte sammen til kirken. Da vi var ved kirken stod alle inkl. brudgom udenfor, så der blev lige speedet op og kørt endnu en runde. Et tlf. opkald og besked om klar bane og vi var tilbage. Fik lige fikset de sidste detaljer på Lea. Bruden var smuk, faderen tudede og jeg skyndte mig på plads. Velsigenelsen af deres ægteskab som de indgik d. 23. august gik fint og jeg stod stolt fadder til lille Jonathan.


Kager, mad og fest gik lige som det skulle. Det hele var i haven hos Kim og Lea og var vældig hyggeligt og afslappet. Kl. 1 fik vi et lift til Slagelse og sov hos min far.


Søndag stod den på en brunch på Nationalmuseet – som VIRKELIG kan anbefales, og endnu en dag og nat på vandrehjemmet hos Anders og Anne. Pakning, ompakning, vejning, ompakning, vejning og mere ompakning af vores sager. Men det klappede og der var plads til tøj, gaver, kogebøger som har stået hos mor Ulla og ikke mindst….SAS vognen.


Mandag sov vi ligefrem længe og havde en stille morgen. Vi fik ordnet småting og købt de sidste sager. Bl.a. allehånde til vores nye projekt med at lave hjl. pølser og der skal naturligvis laves medister også.


I lufthavnen fik vi aflveret bil, fik momsen retur for vores “dyrere” indkøb og så var det tid til check in. Det var med en frygt for om vi havde vejet forkert….og det havde vi. 10 kg. for meget. Okay, vi vidste måske der var 4 ekstra, men ikke 10. Vi fik taget en del bøger ud af kufferterne og i håndbagagen og så var det i orden. Turen gik godt og selvom vi havde 6 timer i Doha, så gik det godt nok. Vi havde købt os ind i en lounge hvor der var stille, bløde stole, mad og drikke.


Da vi endelig var hjemme pakkede vi ud og hold da op der var meget. Bøger, mad, grisetarme, rabarber rod som skal plantes ud her, gaver, the, vasketøj osv osv… der var meget.


Stakkels Benny skulle tidligt op, kl. 4.30 og til Vinh på arbejde. Jeg havde derimod hele dagen og jeg fik pakket det sidste ud, tullede lidt rundt og kom faktisk ikke udenfor overhovedet. Heldigvis kan man også få en pizza bragt til døren her ;o)




Så det var vores Dk tur. Det var dejligt at se familie, venner og veninder og hygget. Der var mange vi ikke nåede at se, men tiden var knap og formålet var bryllup og det stod højest på listen. Men mon ikke vi slår vejen forbi næste sommer?!


Igen,  tusind tak for al hjælpen til Bennys surprise og tak til alle gæsterne der kom. Det var virkelig en dejlig dag for os begge.


SURPRISE !!!!!!!!



Benny mente det var et hit at give nevøen Max-Emil et trommesæt. Om forældrene er enige står hen i det uvisse ;o)



Nærkontakt med en giraf i Givskud



Den var på vej ind ad mit bilvindue og jeg indrømmer gerne at jeg panikkede lidt



Tror der var plads i vores kuffert til denne lille basse



Men er ikke sikker på at familien ville være ok med det.



Så var der 2 styks duller klar til bryllup. Lea havde temmelig mange sommerfugle i maven…



Stolt far og lykkelig brud



AAAAdd de kysser.



Cupcakes



Og helt tæt på



Så fint, hyggeligt og enkelt. Perfekt have bryllup







Der skulle gerne komme flere billeder fra Bennys surprise, men venter lige på at de bliver sendt til mig. Fik desværre ikke taget billeder selv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Riiiiigeligt chokolade