Weekenden i ord

2 bliver til 3

Så er det officielt…Jeg har termin 9. august 🙂

Vi har gået med en lille hemmelighed, nemlig at jeg er gravid og i dag er jeg præcis 12 uger henne. Vi var til nakkefoldscanning i tirsdag og alt var i skønneste orden. Det var rigtig stort at se hvad der foregik inde i dybet og jeg skal love for at der var knald på og vi fik det helt store show med dans, håndtegn og karatespark…og et meget fint bankende hjerte med høj lyd. Det hele blev lidt mere virkeligt. Omend vi sidder nu og venter på at der sker lidt mere fordi vi igen ikke fatter det.

De sidste par dage har vi fået ringet rundt og det har været rart at dele nyheden med familie og venner. Enkelte vidste det i forevejen, men de fleste fik sig en overraskelse.

Jeg ser en engelsk læge her og hun er meget sød og behagelig og alene det at hun er fra Europa gør at vi ser ret ens på tingene, det er rart. Hun er hvad der svarer til en privatpraktiserende læge i Danmark og har en jordemor tilknyttet et par gange om ugen, så det er perfekt. Vi var til scanning på et stort internationalt hospital og det var også helt fint.

Lægen anbefalede ikke at føde i Dhaka…overhovedet. Så er det på plads. Planen er at jeg rejser hjem omkring 10. juli – dvs. uge 36 og så har jeg som skrevet termin d. 9. august. B kommer hjem i sidste øjeblik, så vi håber det hele falder i hak. Vi bliver et par uger efter, primært for at få ordnet papirer og få et pas så vi kan komme retur…hurtigst muligt 😉

Den kommende morfar stillede straks sit hus til rådighed da han fik nyheden i dag, så umiddelbart er planen at han rykker hjem til sin kæreste i Roskilde og vi bor i huset op til terminen og bagefter. Det vil være rarest at vi kan have et sted for os selv og ikke skal tage, eller havet taget, hensyn til andre.

Fysisk har jeg det fint. Jeg havde over jul og nytår det ret skidt, hvorfor vi også fortalte det til Camilla og Mikkel som vi var sammen med i den tid da det gjorde det lidt nemmere, men det var altså kun knap 14 dage. Jeg synes også det var rigeligt og følte mig som en total hypokonder fordi alting bare var galt og jeg var træt, humørsyg og dårlig. Men ellers har jeg været totalt forskået for kvalme og opkast osv. Det er rart.

Appetit har jeg dog ikke og B kæmper for at få mig til at spise, “kom så, en bid mere”. Så der er røget et par kg., men erfaringen siger vist at det skal jeg nok komme efter som månederne går.

God weekend til alle jer rundt omkring i verden

Helt klart en Møller næse..hmf4 kommentarer

 • Åh Fru Simony – Jeg glæder mig virkelig meget til Skt. Peder…hønsesalat, fiskefilet, pariserbøf og og og…jeg er sikker på at det er godt for baby 😉

  Her er vi iøvrigt knap så imponerede endnu. Jeg har absolut ikke kvaler, er ikke tyk og ingen mærkelige spisevaner…så vi glemmer faktisk at "noget" er på vej hihihi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er SÅÅÅ vidunderligt. Mest af alt at alt er som det skal være i dybet. Jeg jubler stadigvæk og glæder mig til du får dansk jord mellem tærerne så vi kan spise frokost på Skt. Peder :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak. Jeg har det helt fint nu:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eii, hvor dejligt (:
  Tillykke til jer begge 2, jeg håber du hurtigt får det bedre (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden i ord