Vi er i hus

Vi er paa plads

Der er sket det utrolige, at vi har faaet vores sidste moebler en hel uge foer tid!!! Det er meget ualmindeligt her, faktisk saa ualmindeligt at det er et faenomen som slet ikke eksisterer, ja og saa alligevel for det er jo nu sket for os- og det er bare dejligt. Vi er paa plads, ja altsaa mere eller mindre. Der mangler liiige et par smaating, men det er smaating. Jeg skal nok faa taget nogle billeder og lagt ind her i weekenden.
Hvorfor foerst i weekenden? Jo fordi jeg er noedt til at vente paa, at Benny kommer hjem saa jeg kan laane hans computer til det. Min egen er nemlig doed. Bundkortet er roeget. Jeg havde den paa vaerksted her og de sagde bundkort og 500 usd. Men altsaa, computeren har kostet 600, saa det er jeg/vi ikke villige til at betale. Den er knap 1.5 aar gammel, saa der er stadig reklamationsret. Naar vi kommer hjem til august maa jeg saa aflevere den hvor den er koebt og se om de ikke reparerer den kvit og frit- det jo haabet.  Jeg er derfor ikke paa Skype paa computeren, men jeg kan komme paa Skype via min tlf, i kan saa bare ikke se mig, men det er stadig gratis. Send mig en sms paa +84 124 3538 968 eller +45 60 65 09 35 saa kan jeg logge paa min tlf eller aftale hvornaar det lige passer bedst.
Ellers gaar det stille og roligt her. Jeg var paa dame bytur fredag og Benny var til Balut turnering ? og klarede sig ret godt, saa det var en god Balut daab han havde. Soendag var det jo Grundlovsdag og det fejrede vi her med en sportsdag og tur paa cafe sammen med 50 andre danskere. En rigtig hyggelig dag.
Den kommende weekend skal vi til bryllup og det bliver naturligvis spaendende at opleve. Det er en dansker vi kender herfra, som skal gftes med sin vietnamesiske kaereste. Et bryllup her er jo selvklart noget helt andet end i Danmark. Et bryllup er minimum 150 mennesker, foregaar paa hotel og gaverne til parret bestaar af penge. De penge man giver skal vaere det samme som kuverten pr person koster. Meget specielt, men saadan er kulturer jo saa forskellige. Vi glaeder os til det og gleader os til at opleve et bryllup her. Vi skal i det helt fine toej, saa jeg maa nok lige se om jeg kan faa koebt en kjole og faa syet en knap i Bennys jakkesaet.
Haaber at i alle sammen har det rigtig godt. Vi taenker paa jer og glaeder os til at se jer naar vi kommer hjem til augsut/september.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er i hus