På keramikmarked

Vi dehydrerer

P7210283

men ikke på grund af den fantastiske sol der endelig er kommet frem. Næ nej. Min dehydrator ankom i onsdags. Jeg er en lille smule mere lykkelig nu.

Onsdag var vi også i Sommerland Sjælland og det var faktisk da vi kørte ud af indkørslen at GLS kom. Så jeg glædede mig til at komme hjem igen. Og egentlig ikke kun fordi jeg skulle hjem og lege med mit nye gear. I sommerland havde de samme dag besøgsrekord med 6000 mennesker. Det var helt vildt. Det tager knap en time at køre derop og den sidste kilometer hen til indgangen, ja det tog også en time. Helt håbløst. Men vi havde en hyggelig dag og var sammen med gode venner og børn.

Tilbage til vidunderet. Jeg E L S K E R den. Seriøst. Det er en super fed ting at have. Kan kun anbefale det hvis man synes bare det mindste om at lave lidt mere specielle ting i sit køkken. Lige onsdag kom der hvad som helst i der lige lå i køleskab og frugtskål. Tomater, nektariner, blommer – som var alt alt for sure, bananer, æbler og jordbær. Det hele var rigtig godt, især nektariner og jordbær. Det er klart noget der skal i igen.

P7200268

P7200271

P7200270

P7200273

P7200275

Torsdag formiddag fik jeg lavet lidt fruglæder, bare hurtigt og for lige at prøve. Meget meget nemmere end i ovnen og langt bedre. Vi havde det med hjem til vores venner Anders og Anne og deres drenge og det var helt klart et hit der også.

I går aftes gik jeg mere seriøst til det. Jeg har netop lagt 3 lag mango, 2 lag tomat 50/50 med og uden rosmarin og parmesan og et lag æbler med og uden kanel. Anmeldelse kommer senere…

P7220302

P7220303

P7220306

Fru Rosenfeldt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På keramikmarked