Så skal jeg hjem

Uventede gæster

Vi fik uventede gæster i sidste uge om tirsdagen. De kom voldsomt tideligt og var bestemt ikke indbudt til kaffe eller citronmåne. Heldigvis bor jeg sammen med SuperB og han hørte at der skete noget. Jeg vågnede 2.30 ved at han larmede og trampede og råbte og farede ud af soveværelset og jeg tumlede så også ud af sengen. SuperB larmede og tændte lys og gik så ellers huset igennem – for noget havde han hørt. Men vi fandt intet og ingen tegn på at der skulle have været nogen. Ikke engang mudrede fodspor og det havde ellers rengnet nok til at der ville have været det. Umiddelbart var jeg lidt i tvivl om det var nogen som havde været ved huset B havde hørt, han sover meget let og hører en mus kravle over vejen 100 meter væk. Cirka. 

Vi gik i seng igen og da vi så stod op igen opdagede vi ruden på billedet. Satans. Der havde sgu været nogen og det var naturligvis det, at ruden var blevet sparket ind, som B havde hørt. Vedkommende har nok troet at det var en enkelt lille rude, men det er snyde lister og det er et stort og heldigvis tykt glas. Godt at B vågnede. Det er selvfølgelig rigtig træls, ubehageligt og pisse frustrerende at have forsøg på indbrud. Når det er sagt, så har vi det begge ok, for vi har jo sat det alarmsystem op som vi købte i Australien. Så var banditterne kommet ind, så havde alarmen fanget dem. Hvad der så var sket derfra er ikke til at sige. Men B har i hvertfald en golfkølle liggende ved siden af sengen nu 😉


Jeg fik fat i vores landlord og vores søde maid hjalp med at få fat i vores vagtmand – som havde været forbi huset 20 min. før det skete, og politiet. Vagten var meget sød og sagde at han fatisk holdt ekstra godt øje med vores hus fordi vi er udlændninge og der tidligere har været nogen forbi her. Politiet tog rapport og spurgte 27. gange om noget var stjålet, men det kan man jo ikke ligefrem påstå var muligt for dem. Glarmesteren kom et par timer efter og satte en midlertidig rude i. I dag har der været folk forbi og tage mål til pigtråd, så det får vi sat op nu. Nej det er ikke pænt og det er da super træls at vi skal have det, men sådan er det jo. Det må vi leve med når vi har valgt at bo her og især i det her område som er fyldt med udlændninge og man dermed bare er mere sårbar her for tyve og banditter der tror man har guld og diamanter liggende alle steder.


Mange har en vagt fast, men det er vi ikke interesserede i. Vi føler ikke at vi kan stole på dem, og området her er trods de par hændelser der har været, ret sikkert – endnu mere når vi får pigtråd. Det er heller ikke sjældent, at man hører om vagter som “ikke opdager tyvene”. Udover det så er det kun om natten vi skal have en og alle natvagter dobbeltjobber, så når de har natarbejde sover de kun. Og så længe SuperB er i huset, så skal det nu nok gå det hele. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så skal jeg hjem