Må ikke føde på Holbæk alligevel

Til Danmark lige om lidt…næsten

Der kun. 4 mdr til jeg rejser til Danmark. Det føles både som om virkelig lang tid, menendnu mere som lige om hjørnet. Der er en masse jeg gerne vil have lavet ogordnet inden, men jeg har ikke rigtig fået svinget mig op til at findeinteressen for det endnu. Dog er jeg begyndt at tænke over nogle af tingene,men helt oppe at ringe over det er jeg altså ikke endnu. Måske det kommer i weekenden. B og jeg skal formegentlig lidt rundt i byen og bl.a. ind og kigge på en forretning som har forskellige sager til babyer og børn og så skalvi også en tur på et stofmarked og jeg håber at finde lidt inspiration og lyst der. Og så er der jo det der internet hvor der er masser af inspiration athente, jeg skal bare liiiiige…i ved nok.
Jeg synes det erlidt svært at skulle være væk fra B så lang tid og specielt i den her situationhvor jeg er gravid. Men det er jo samtidig hele årsagen. Jeg kommer nok til atvære alene der i 4-5 uger førend at han kommer. Han kan trods alt ikke bare tagefri i månedsvis alt imens at vi venter på at BabyBoyJensen kommer til verden.Så planen er at han lander et par dage før termin. Såfremt at alt er normalt oggår efter planen. Vi formoder lidt at jeg nok går over tid som de flesteførstegangsfødende jo gør.

Heldigvis har jeg jo masser af familie og venner ognok at se til når jeg nu er i Danmark og jeg tror bestemt at jeg nok skal fåtiden til at gå. Jeg glæder mig også til gensynet, det er jo til den tid 1,5 årsiden jeg sidst var på visit. Så det bliver rigtig rart

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må ikke føde på Holbæk alligevel