Hvordan går det med den grønne linje?

Studie

imageJeg var jo i første omgang optaget på Multimediedesign uddannelsen, men jeg valgte om og blev gså optaget Nemlig på ServiceØkonom. Der startede jeg i torsdags hvor der var intro. Men allerede fredag… der skiftede jeg igen. Men dog ikke uddannelse, bare linje. Jeg kom ind på den internationale linje istedet. Med min baggrund og planer for fremtiden, så giver det helt klart mest mening.

Vi er cirka 20 elever på holdet. Vi er tre danskere og så er der elever fra Østeuropa, Guatemala og Nepal. Det er rart med et mindre hold synes jeg. De virker alle meget engagerede og da der var præsentationsrunde var de meget velovervejede ift. at fortælle hvorfor de har valgt uddannelsen, hvad de vil med den og hvorfor i Danmark. Det synes jeg var ret interessant. Især ift. hvordan det var på det danske hold hvor forklaringen var lidt vagere og knap så velovervejede.

Lærerne virker virkeligt engagerede og har meget forskellige baggrunde, men alle indenfor service og økonomi. En har en PhD, en anden har været hotelmanager i alperne osv. Fælles er engagement og erfaring. Jeg er sikker på at det nok skal blive godt.

Her er lidt om uddannelsen

Serviceøkonom

Uddannelsen til serviceøkonom tager to år og giver jobmuligheder inden for f.eks. turisme, hotel- og restauration, markedet for oplevelser samt indenfor sport og event.

Som serviceøkonom er du rustet til at agere inden for områderne ledelse, markedsføring, personale og udvikling. Oftest som mellemleder, men det kan også være som iværksætter, chefen for det hele eller trainee.

Afhængigt af din specialisering kan du komme til at arbejde inden for:

  • Rejsebureauer, turistbureauer, charterturisme, krydstogtturisme og bookingbureauer (Turismemanagement).
  • Konferencecentre, hoteller, restauranter, spa- og wellness og B og B (Hotel- og restaurantmanagement).
  • Konsulentbureauer, kursusvirksomheder, sundheds- og behandlingscentre, (Servicemanagement).
  • Sportsvirksomheder, koncerter, festivaller og events. (Sport & Event Management)

Praktik og specialer
Uddannelsen til serviceøkonom sker i et tæt samarbejde med praksis og erhvervsliv. Som en del af studiet skal du derfor på et 13 ugers obligatorisk praktikforløb inden for dit specialeområde. Enten i en dansk eller udenlandsk virksomhed. Når du vælger specialeområder, vælger du imellem:

  • Turisme
  • Hotel- og restaurantmanagement
  • Servicemanagement
  • Sport & Event Management
Fru Rosenfeldt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan går det med den grønne linje?