Studietid

Sommerferien

Der er kun et par uger til at Christoffer og jeg tager til Danmark og vi glæder os. Vi bliver hele 2 måneder denne omgang. 

Christoffer og jeg lander søndag den 14. juni og B kommer onsdag den 15. juni og så tager vi alle tre afsted igen 13. august.  Så det bliver en lang dejlig ferie. 

Men sommerhuset trænger stadig til kærlige hænder, så der skal arbejdes på det og der er masser af projekter at gå igang med. Store og små. Denne omgang bliver det dog små og så må vi se om der næste sommer bliver tid og råd til et af de større. 

Det er en ret så lang ferie og for at Christoffer ikke bliver totalt understimuleret af at kun være sammen med sin ellers meget søde, sjove og underholdende mor, i sandkassen og på legeplads og at moderen også får tid til at få færdiggjort de føromtalte kurser, så har jeg aftalt med en dagpleje i Slagelse at han kan komme der 8-12 hver dag i 3 uger, indtil farmand kommer. 

Der er ikke helt så meget åbent i byen som da vi var der i påsken. Der var vi legestue som er der tre gange om ugen forskellige steder, på besøg i en dagpleje og lege og til rytmik i kirken. Men meget af det holder sommerferie lukket og han skal efter vores bedste overbevisning se nogle børn og lege med nogle i samme størrelse. Så det tror vi er den helt rigtige løsning. Så har vi alle eftermiddagene sammen til at hygge og lege og opleve.

Heldigvis har vi jo også venner med børn og det er super, men manges ferier starter også senere end vores, men når de så først starter, så skal vi selvfølgelig også besøge dem og forhåbentligt også få besøg. 

Vi glæder os meget til at se vores venner denne gang. Vi fik slet ikke set nogle da vi var der over påsken fordi at tiden gik med sommerhus. Heldigvis er vi denne gang langt mere på plads og kan tage tingene som de kommer og satser på at nå det vi har sat os for  OG slappe af også. 

Og så skal vi da naturligvis også i Tivoli, Sommerland Sjælland og en tur i Odsherred Zoo og hvad vi ellers kan finde på. 

Her er lige en masse billeder fra sommeren sidste år…tænk at der er gået et helt år allerede. Min lille bitte baby 


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studietid