Drømmer mig tilbage til Thailand

Så fik vi flyttet

I fredags ankom alle vores ting til den nye lejlighed. Som i splinterny lejlighed. Der er småting som ikke er helt færdige endnu eller virker optimalt, men sådan er det jo når man flytter i helt nyt. Det bliver, forhåbentligt, ordnet i løbet af ugen.

Kl 9 ankom bil og folk og 1 time og et kvarter senere var 126 kasser og møbler båret op på 4. sal- de tog trappen og ikke elevatoren. Så tog de lige en pause og kom igen for at pakke ud og efter i alt 4,5 time så var alt done. Båret op, pakket ud, alt pap og papir fjernet. Årh det er lækkert at flytte på den måde 🙂 

Det betyder også at vi ret hurtigt er kommet på plads. Alt er stort set ordnet. Vi skal have lavet nogle praktiske foranstaltninger for at komme helt på plads. Lige nu er hvad der skal være børneværelse, opbevaringsrum og det går vist ikke på sigt. Vi skal have sat hylder nogle steder hvor der er indhak i væggene, der skal bygges noget boks til vores ovn og kogepladetop. Vi kiggede efter et komfur som kunne passe i det store hul der var og fandt også nogle, men de har alle gasovn og det gider jeg ikke. Så er det jo godt at vi har vores egen elektriske ovn fra Vietnam. Så der skulle bare købes en top med gas blus. Det er gjort og nu skal det hele bare sættes til osv. Vi havde en carpenter forbi i går som tog mål til det hele og det kommer i løbet af nogle dage, så det er fint.

Køleskab og fryser er indkøbt, men knapt så fyldt nu når vi ikke har et komfur eller ovn vi kan bruge. Så den står på sandwich indtil da – godt at vi købte en sandwich toaster forleden.

Så alt i alt er vi på plads og kun småting mangler at bliver ordnet og sat op. Det er rigtig rart og også rigtig rart at være i sit eget hjem med egne ting.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmer mig tilbage til Thailand