Birkegården igen igen igen

På keramikmarked

16 (1)

Jeg er en sucker for keramik. Jeg synes at det er så fantastisk det man kan lave og at nogen overhovedet kan finde ud af det. Jeg har aldrig lavet noget vildere end et i dag meget politisk ukorrekt askebæger. Så jeg lader de profesionelle om det og så køber jeg ind.

Så da Bedste spurgte om jeg ville med på keramikmarked i Skælskør sagde jeg da ja med det samme. For det skulle vi da så absolut. Hele byen summede af sol og sommer og der var virkelig mange mennesker. Så mange at det tog 15 min at bestille mad og 1 time før den kom. Men det var rigtig hyggeligt og Skælskør er altså en lille hyggelig by.

4 (1) 2 (2)

14 (2) 22

Jeg er generelt glad for støvede farver og grå og jeg er mest til noget i organsike former. Helt rundt, firkantet eller lignende er ikke mig. Og heller ikke grafiske mønstre. Men derfor kan jeg jo godt synes at det er imponerende lavet alligevel. For det er det så absolut.

6 (1)

2 (3)

6 (2)

4 (2)

Der var også nogle virkelig fine lamper, naturligvis i keramik. Dem var ret vild med. De koster 1600 stykket og med tanke på håndværk og unika, så synes jeg at det er en ret rimelig pris. Jeg kunne godt se den rosa og den blå hænge på mit kontor.

10 (2)

8 (2)

Var jeg millionær ville jeg have nogle meget tunge poser med mig hjem. Men godt det samme, for vi har ikke plads. Men det blev til et par små skåle, som er lige min stil. Dem kan der godt ligge lidt guf i

P7180259

Hun har også lavet det her kander, de er også ret fine, men det er ikke lige det vi mangler mest…desværre

18 (2)

Fru Rosenfeldt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birkegården igen igen igen