Et stort skridt for en lille dreng

Min helt egen tid

Jeg har afleveret Christoffer i nursery, Jingle Bells hedder stedet. Jeg tog afsted efter 10 min, helt alene. Jeg har 2,5 time helt for mig. Wow. Det er rigtig store sager. Første gang i 15 mdr hvor jeg sådan helt rigtig og for alvor bare kan gøre havd jeg vil med min tid. Selvfølgelig er Benny jo også på i weekender og vi havde glæden af Rikke et par uger. Men nu er det for alvor at der er tid til at jeg kan få gang i mit studie, projekter og træning. Det er surrealistisk og der går nok lige et par dage før at jeg rigtig mærker det.
Så i dag afleverede jeg, kørte i klubben og trænede en times tid, bestilte morgenmad og nu sidder jeg og skriver det her. Skal afsted igen om lidt og hente. Og så sover Christoffer lur…igen et par timer for mig selv. De skal bruges praktisk og på studiet. Jeg skal have lavet mig et lille skema så jeg får sat min tid i system og får lavet det jeg gerne vil. Min helt egen tid som jeg kan gøre hvad jeg vil med. Et lille skridt med stor betydning 🙂
Rigtig god dag derude

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et stort skridt for en lille dreng