Solskinsdag

Madplan uge 34

image

Mandag morgen og levering til døren

 

Denne uge har vi også droppet måltidskasser. Der er rigeligt på køl og frys som der kan ryddes ud i. Men vi fik dog en levering alligevel i dag. Nemlig en frugtpose med æbler, bommer, pærer og bananer. Og så havde jeg satset og bestilt en vegetarkasse. Den indeholder:

  •  1 stk. Burger valnødde/mandel 2×100 g
  • 1 stk. Burger tomat/basilikum 2×100 g
  • 1 stk. Porre/kartoffel ruller 4×50 g
  • 1 stk. Tofu marineret 200 g

image

image

image

Det er en smagekasse således at man kan prøve lidt af hvert af det Aarstiderne har. Det er ikke fordi jeg eller vi er vegetarer eller ved at vende til det. Men personligt vil jeg gerne skære ned på kød og bevæge mig mere og mere den vej. Nok mest som flexitar hvor det meste er vegetarisk, men med udtagelser nu og da. Det er jo et personligt valg og der er mange årsager til at man vælger den retning. Selvom at vi køber alt hvad vi kan økologisk, så har jeg det mere og mere svært med kød og det vi gør ved dyr. Jeg synes ikke at det er særlig fedt, det må jeg sige. Så nu har jeg prøvet at købe denne kasse og jeg har en masse kogebøger på lager som skal læses og skrives noter fra.

Men til madplanen. Jeg laver den som udgangspunkt fælles, men jeg vil se om jeg kan skifte tingene til mig selv ud med noget fra vegetarkassen.

Madplan uge 34

Mandag – Hjl. falafler, pita, ovnkartofler, salat og guacamole

Tirsdag – Ovnbagte kartofler og gulerødder, kylling og tomatsalat.

Onsdag – Gryde med svinekød og grønsager, ris og bønnesalat

Torsdag – Burgere med det hele

Fredag – Rester

Lørdag – Til fødselsdag

Søndag – ikke planlagt…så det blive nok ude 🙂

Kasserne fra Aarstiderne er Vegetar smagekasse og Frugtposen

image

 

Fru Rosenfeldt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solskinsdag