Madplan uge 32
Så er det mandag og tid til en ny madplan. For engang skyld holdt vi sidste uges plan…næsten. I går fik vi mad ude i byen og det betyder at menuen fra i går, går videre til i dag. For madspild skal vi jo helst ikke ud i.
Generelt har vi været ret utjekkede ift planlægning, budget og madspild. Men nu har vi ligesom fået styr på det og det glider rimeligt. Det er jo svært at undgå madspild helt og især med et barn i huset, men vi gør vores bedste. Vi bestiller måltidskasser til 3 personer og selvom at Christoffer er ret god til at spise en del, så er der altid overskud af det grønne. Konceptet hos Aarstiderne er jo med overvægt af det grønne og mindre kød, men han tager jo ikke del i en stor salat som tilbehør som vi voksne gør. Men så er der til madpakken af tomater, agurk, peberfrugt og andet og det er jo rigtig fint.
Vores morgen var lidt vild. Der var nemlig 2 bambier ude i baghaven og de blev ret bange da de så Christoffer og jeg der skulle til at tage kasser ind. Christoffer blev naturligvis vildt begejstret, men de gik i panik og løb forvildet rundt. Det var ikke så rart at se og jeg skal spare jer for detaljer. Vi elsker at her er dyr og så må vi lige indrette os lidt efter dem og der et par detaljer der skal fikses hurtigst muligt om i haven. Men de kom afsted og jeg håber at de er okay.
Madplan uge 32
Mandag – Koteletter med aspargeskartofler, svampesauce og tomatsalat
Tirsdag – Millionbøf med kartoffelmos og surt
Onsdag – Salat med kylling, æg, nye kartofler og radiser (Aarstiderne)
Torsdag – Kødboller i krydret tomatsauce med pasta og snack grønt (Aarstiderne)
Fredag – Karbonader med kartofler og stuvede ærter og gulerødder (Efter 4 uger hvor det har været på planen, har vi endnu ikke fået det, så lad os se.)
Lørdag – Flæskesteg med ovnkartofler og spidskålssalat med appelsin
Søndag – En masse rester
Denne uge har vi fået livretter med frugt kassen, stor avocado pose og forårsrulledej. Jeg kan virkelig anbefale deres foråsrulledej. Den er lavet på fuldkornsmel og altså ikke rismel som jo er normen og det har været fint da Christoffer ikke kunne tåle ris. Men der er lidt mere bid i dem, god smag og de bliver godt sprøde.
God dag og uge til jer alle sammen.
Fru Rosenfeldt
Ingen kommentarer endnu