Dagens cupcake party

Lidt af hvert

Regntiden er jo i gang og det betyder at dyrelivet er lidt anderledes. For det første er der myrer overalt og jeg er ved at blive vanvittigt. I forvejen er her pinligt rent og der kan udføres operationer i køkkenet. Men det er ikke nok. Myrerne finder noget og finder deres vej. B har kørt silikone i det mindste huller og sprækker og det hjalp. Men der var stadig noget galt. Jeg lagde lidt madding ud og så var der ellers en hær af myrer i gang og jeg fulgte sporet. Til en stikkontakt. Hæren boede i en STIKKONTAKT! Jamen altså…det er umuligt at kæmpe imod det her. Så træls. Vi sprayer, steriliserer osv. osv. Lige nu er vi i sikkerhed, men hvem ved – det går stærkt!

Normalt har vi en masse firben her og det synes jeg er ret hyggeligt, men de er ikke ligefrem i en farveskala som gør det hele til en regnbue. Men nu, nu sker der noget. Spottede de her to fyre i weekenden. Det synes jeg er hyggeligt, men jeg er jo også lidt glad for reptiler 😉

Teassestolen blev lige indatget af en ny beboer.

Sad i stuen og så ud af vinduet denne sidde på træet udenfor- svært at komme tæt på

Med med lidt zoom kan man se de fine farver 🙂
Det er ingen hemmelighed at denne husstand består at et par madglade hoveder, både at spise og lave den.  For at det ikke skal ses for meget på livvidden lever vi ret sundt i hverdagene og giver los i weekenden. Men det der med at stå og lave morgenmad og frokost til B kl. 6 om morgenen hver morgen er ikke altid et hit. Så jeg fandt en anden løsning. Jeg laver hans morgenmad på forhånd og fandt så på at lave de her gode, sunde og nemme ægge-muffins. Det er æg, spinat, mælk, havreklid, salt, peber og chili. Jeg laver 12 ad gangen og så spiser vi to af dem, en skive rugbrød med ost og nogle gulerodsstænger eller andet grønt til. Man er mæt længe, det smager godt, gode fibre, sund spinat så man får muskler som skipper skræk…og så er det bare så nemt.



I år skal jeg med til Saigon Summer Ball som er et charity event for Saigon Childen . B tager ikke med, men til gengæld tager jeg til det sammen med Elisabeth. Det er vores veninde Frederikke som står for hele arrangementet og vi glæder os til at opleve alt hendes hårde arbejde. Jeg har doneret et cupcake event for 8 deltagere. Håber at de får en masse penge ind for det :o)
Frederikke, jeg og Elisabeth
Kristian som vi besøgte på Filippinerne fandt nogle super billige billetter til Saigon mens vi var der. Så Kristian og hans kæreste kommer på besøg i 5-6 dage i midten af november. Vi glæder os allerede. til at se dem her. November måned er allerede nu fyldt godt op med arrangemener og besøg og så kommer julen og pludselig er året gået. Og vi er stadig kun i Maj…tiden flyver afsted.
Men netop julen glæder vi os også rigtig meget til i år. Sidste år aftalte vi med Louise og Bastian at komme til Dubai i julen 2012. Den plan bliver ikke til noget. Ikke fordi vi ikke vil holde jul med dem, det vil vi nemlig rigtig gerne. Det bliver bare ikke i Dubai. Bastian har fået nyt arbejde og de flytter. Til Australien. Nærmere bestemt Perth hvor vi jo næsten lige har været. Nøj jeg er lidt misundelig. Blev ret vild med landet og B og jeg var enige om at vi godt kunne slå os ned der på sigt. Men vi glæder os allerede rigtig meget til at komme tilbage igen. Og jul med Bastian, Louise, deres to skønne drenge og Louises forældre – det skal nok blive godt. Dejlige mennesker alle sammen. Udover julen, så er der nok en stor sandsynlighed for at jeg kommer til Perth i September også. At flytte fra den ende af verden til den anden og med to små børn og en mand som arbejder for fuld tryk, ingen familie at læsse af på osv., det kan godt koste en del på energi kontoen og der er rigtig meget at se til. Så Louise og jeg har talt om jeg kommer til dem en 8-10 dage og lige aflaster lidt. Billetterne fås jo rørende billigt – 2200kr retur.

I aften får vi besøg af Jacob og Rikke, de er altid rigtig godt selskab. B laver pasta og jeg laver en sauce a friske grønne peberkorn – vores lejere på Fili har en peberbusk og vi fik et glas med af dem, hvidvin, svampe og strimler af oksemørbrad. Rikke som elsker sit vaffeljern som vi gav hende i fødselsdagsgave tager vafler med og jeg har lavet to slags is til. Lakrids og rabarber. Mums de er gode. Det er lidt en prøve for det er lavet på en ny opskrift som jeg fandt på en anden blog Det er temmelig nemt og uden æg. Man kan ikke købe pasteuriserede æg her, så det er ret vigtigt med temperaturen og samtidig skal æggene jo ikke ende med at blive til æggekage. Så det er en balance. Den her metode er med en dåse kondenseret mælk, 2,5 dl. fløde og den smag man nu har lyst til. Til lakridsen opløste jeg 4 spsk. lakridspulver i 2,5 dl. kogt vand og blandede med fløden og mælken, satte det på køl og kørte senere på ismaskinen. Til rabarberisen kogte jeg 250 gr. Frosne rabarber med 2 dl. vand og en stang vanilje, blendede det fint, blandede med fløde og mælk og på køl og så på ismaskinen. Det kan sagtens laves uden ismaskine. Så skal det bare i en bøtte og på frys og så skal man huske at røre i det ca. hver ½ time. Begge dele er rigtig gode, om end en smule fede i det. I aften må vi lige vurdere om de er for fede i smagen, men kan afsløre allerede nu at smagen ikke fejler noget.
Det var lidt af hvert for nu, kan i alle have en rigtig god ag J

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens cupcake party