Glædelig jul

Julen 2014

Ja man skal jo være i god tid og derfor har jeg købt ind til at lave et juletræstæppe, som gerne skulle være færdigt til julen 2014. Vi får se.

Jeg var i tvivl om jeg skulle lave et i de klassiske julefarver, eller om jeg skulle gå den anden vej og lave et mere moderne et. Jeg tænker at det moderne kan holde nogle år og så synes man ikke helt at det er et hit mere. Det klassiske er jo…well, klassisk og holder “for evigt”. Og så kan det jo være det som er lidt mormor agtig når det er jul, hvor resten af pynt måske er mere moderne. Så jeg gik klassisk.


Juletræstæppet skal laves i patchwork og kommer garanteret til at tage evigheder at lave. Men så er det jo godt at jeg har knap 365 dage til det.

Jeg har fået bogen her af Birgit


og det er noget ala det her tæppe jeg skal lave
Der er en masse andre hyggelige projekter i bogen også som jeg skal have set på når jeg endelig kommer igang.

Der var naturligvis en fantastisk masse lækkert stof, så jeg har købt de her stoffer som var i julebunken og til spotpris – det var den 23. vi var der, så det var jo lige i sidste øjeblik. 
Og så var jeg i en krea shop som havde en masse til at lave patchwork, filte, hækle, strikke osv osv.  Priserne var dog ret meget lig DK priser, så jeg købte ikke en hel masse. Men de havde nogle afmålte stykker stof og jeg synes at de her i creme og røde farver var ret fine til at lave et lunt patchwork juletæppe og at det ville være fint til julestemningen. Så skal jeg så bare have fundet noget til bagsiden og noget pladevat så det også kan blive til et tæppe engang.


Det var der også i blå og creme, så dem røg der også et par bundter af. Det kunne være fint til drengeværelset.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul