Så kan baby bare komme

I Danmark

Så har jeg været i Dk nogle dage. Ankom fredag eftermiddag, min far hentede mig i lufthavnen og vi kørte hjem til ham i Slagelse. Mmmm…rødspætter, ny dk kartofler og persillesovs. Perfekt. 

Da jeg var på vej i seng nåede jeg ikke så langt….min bror og hans kæreste Indre’, lavede et smut om Slagelse for at sige hej. Super fedt at se dem. Indre’ er jo også gravid med termin 4 uger før mig, nemlig 12/7.
Onsdag stod den på lægetjek med blodprøver osv, ordne papirer, et smut forbi de kommende “Bedsterne”- Niels og Birgit, og afslapning hos min far. 
Torsdag skulle jeg til jordemor på Herlev. Lea hentede mig og så kørte vi derind. Alt var okay, dog ligger han på tværs. Så JM nævnte muligheden for vendingsforsøg og kejsersnit hvis han ikke vender sig. Jeg skal derind igen 25/7, så må vi se. Men han er jo en aktiv en, så jeg satser på at han når at finde sin plads. Men, der sker hvad der sker, vi tager det stille og roligt, vi kan jo ikke gøre andet.
I går kørte jeg Vejle til min bror og er her hele weekenden. Vi tager til Århus i dag og skal spise på Haute Friture som er en noget opdateret grillbar og den ser jeg meget frem til at prøve.
 http://byensspiseguide.dk/anmeldelse-haute-friture/ 
Næste uge er også pakket med besøg og køren rundt, men derfra drosler jeg ned. Orker ikke at køre landet rundt og skal også have afleveret en opgave, hjem til Birgit og sy osv. og så tager ham drengen altså en del energi fra mig kan jeg mærke.
Så alt er godt og hyggeligt og det er dejligt at se familie og venner efter så lang tid. Men her altså liiiidt koldt må jeg nok sige. 

1 kommentar

  • Eli

    Til lykke med din baby. Det var en fin blogg du har. Selv er jeg expat i India:) Alt vel, Eli

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kan baby bare komme