Endnu en update

Hygge søndag i Bangkok

Man kan jo ligeså godt få noget ud af det når man nu er her. Jeg har længe haft et ønske om at lære at lave patchwork og quilte, og fik lidt undervisning af Jane da vi var i Australien, men jeg har ikke kunnet finde udstyret til det. Men så var det jo perfekt at komme til Bkk og hvor der var den lækreste krea afdeling i et mall og spotte det. Og så er der jo en som snart har fødselsdag og som har ønsket sig en ny symaskine. Jeg fandt den jeg har kig på til en meget billigere pris her, sparede 1600 kr. – tak for fødselsdagsgave B 😉


Så i dag efter at jeg havde været på hospital, tog Camilla og jeg lige forbi en lille stofbiks og købte stof. Camilla sidder lige nu og er i fuld gang med at lave et pusletæppe til babyen som kommer til november. Jeg købte en lille pakke med forskelligt stof sammen med maskinen, bare lige for at prøve det af.


Det er bare så hyggeligt med sådan en krea søndag.


Som nævnt var jeg på hospitalet igen i dag. Jeg var til fysioterapi og det var fint. Jeg var ved 2 læger i går som er mere eller mindre enige om, at der jo er betydelig inflammation i foden som man også kunne se på MR scanningen. Den ene mener så det er akut gigt et eller andet og den anden at det er seneskedehidebetændelse som jeg har gået med meget længe. Uanset hvad det er så er det store problem at det har angrebet mit ledbånd i anklen og det skal jo væk. Så jeg er på en masse medicin som gør mig ret skæv. Har fået binyrebarkhormon som indsprøjtning og tager det også som piller, plus 4 andre slags som gør lidt af hvert og forhåbenligt hjælper på det hele.

I morgen skal jeg til fys igen og så se de to læger og høre hvad de mener. Jeg satser på at komme hjem onsdag hvor forsikringen har arrangeret en billet til mig. Der var desværre ikke plads tirsdag, men sådan er det jo. Så nu hygger vi bare videre, syer og jeg har mine studiebøger med også. Så det skal nok gå alt sammen. Så er der udstyr

Så er der firkanter

Vigtigt at stoffet er helt glat inden det skæres til

Præcision

Mønsteret lægges ud

Det er planen 

Camilla syer og jeg skærer mit stof til

TADAAA.. så skal der lige pladevat og bagside på og så kan baby bare komme

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en update