Landet i Dubai

Glædelig jul

Så blev det juleaften og den første jul for os som forældre og dermed også vores søns første jul.


Jeg tror umiddelbart Christoffer er temmelig ligeglad og hans forældre tager det også ret afslappet. Vi har været i Dubai Mall i dag og shoppet lidt forskelligt og var også en tur i det akvarium der er derinde. En rigtig fin oplevelse og Christoffer, som jo ikke aner hvad en fisk er, kiggede da også meget betaget på det der var omkring ham. 

Desværre er han blevet ret forkølet, ligesom moderen er nu og ligesom faderen har været indtil i dag. I flyet herud var der mega koldt og rigtig meget træk og her i Dubai er der heller ikke videre varmt. Så selvom at vi har pakket barnet godt ind, er han blevet ramt. Her til eftermiddag var han noget pjevset og selvom at han sover nu, er det noget uroligt. 

B og jeg har lige bestilt mad. Meget ujulet, men fra et af vores favoritkøkkener, nemlig libanesisk. Så vi tager en utraditionel julemenu i år og så må næste år være traditionel. Næste år holder vi nemlig jul i Danmark.

Hverken B eller jeg er til den kolde tid i Dk, men vi har fået en søn og vi synes at både han og familien i Danmark skal have glæde af hinanden og især når det er højtider. Det er vigtigt for os at der er nogle ting som bliver tradition og at han også bliver en del af vores familier i Dk og at vi kan fejre bl.a. julen på traditionel vis. Bare fordi han har nogle forældre der har valgt at vi skal bo alle andre steder end lige Danmark, så kan må jo godt få en tæt og god relation til det danske og til familien der. Det er i hvert fald noget vi vil arbejde for. Så vores udgangspunkt er at komme til Danmark og fejre jul i hvert fald hvert 2. år. 
Rigtig glædeligt jul fra fam. Rosenfeldt Jensen 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Landet i Dubai