Bangkok update

Endnu en update

Har hørt fra lægen i dk og han umiddelbart enig i behandlingen jeg får her, men jeg skal være opmærksom på at det medicin jeg får som regel virker uanset hvad, men i nogle tilfælde virker det kun kortvarigt. I dag går det ok. Jeg har ikke smerter, men jeg får også noget ret stærkt for det, som jeg så har droppet. Jeg vil gerne selv kunne mærke hvad der sker og om der er forskel. 


Det jeg kanforstå på den danske læge er at det lader til at være seneskedehindebetændelse, men fordi jeg har gået med det længe så har det bredt sig til ledbåndet og det er ikke godt og det var det de kunne se på den MR scanning og derfor det så ud at det smuldrede. Det er forhåbentligt stoppet. 


Så nu må vi se hvad tiden bringer.


Jeg skal først ind igen i morgen så nu har jeg lige en hygge dag med Camilla og vi skal nok lige lidt rundt og så ud i aften at spise. Det bliver rigtig godt. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bangkok update