Uventede gæster

En masse gode ting at se til

Jeg lever stadig højt på at have fyldt kontoret op med hyggelige kreative ting fra da jeg var i Bangkok. Jeg måtte lige rykke lidt rundt på reolernes inhold og købe et par plastikbokse til at gøre det hele lidt mere overskueligt og ordenligt. Jeg elsker jo at sætte alt i orden, korrekt orden. B bliver en lille smule stresset over det nogle gange. Køkkenet har ændret sig en del gange i forhold til hvor hvad er, siden vi flyttede ind. Men det handler jo bare om at finde den helt perfekte plads til hver ting 😉


Her er hersker der orden 🙂
Mine nye bøger som jeg glæder mig til at gå igang med at lave ting og sager fra. I kan alle forvente hjemmelavede gaver fremover
 😉Mit patchwork tæppe er så småt på vej til at være done. Altså det har jo sådan set ligget sådan der i en uge, men nu har jeg fundet kantbånd og også sat det fast med nåle osv i kanten….men det er lige det med at sy kantbåndet fast også. Mon ikke det bliver ordnet denne weekend – det tror jeg nok.
Udover det har vi lavet en sækkestol. Vi fik en kæmpe stor en fra nogle vi kender som producerer dem, men størrelsen var lige i overkanten. Så jeg fik lavet et hylster til den som er i samme størrelse som Fat Boy sækktestolene. Jeg har jævnligt talt om en sækkestol og B har rullet øjne ad mig og slet ikke kunne se hvad den dog skal. Det er så endt med at sækkestolen er hans hofplads. Sådan kan det jo gå.
 
En lille tavle har jeg også lavet. Den var ganske alm lys træfarve som man stadig kan se svampen har der på billedet. Men så gav jeg den noget papir på og så passer den fint ind i køkkenalrum med det røde billede og den røde SAS-vogn. Jeg lavede en lille fejl der hvor der er to hjerter og skjulte det så med…hjertene.

Næste projekt er en marokkopude i patchwork. Jeg har ikke besluttet mig for hvordan toppen skal være endnu, men noget stjene eller bare aflange trekanterrundt der mødes på midten måske, det finder jeg nok ud af. Den skal være i lilla, gyldne og lysgrønne nuancer. Det bliver nok i baner rundt i siden ligesom den på billedet jeg snuppede af Camillas firkantede pude. Min skal så være i marokko-model – altså rund. Den er stadig på tegnebrættet så ved ikke helt hvordan det ender op.I weekenden skal vi i bio og se batman og jeg glæder mig virkelig meget til at se den. Den har først premiere her i dag. Har bestilt en tidlig aften forestilling i håb om at der så ikke er så mange. Bagefter tager vi på en ny italiensk restaurant og spiser. Det ligger på et indisk inspireret resort som lige er åbnet, det glæder jeg mig til at se. 


Og så er der lige en studiebog der skal afsluttes og opgaver der skal laves. Har aftalt med mig selv at det skal være klaret på søndag. B er alligevel til golf hele dagen der, så jeg kan jo pænt sidde på mit kontor og læse.

Jeg fik iøvrigt dem her af vores søde hushjælp i dag, meget fin opsætning og en rigtig sød tanke fra hende 🙂

Rigtig god weekend til jer alle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uventede gæster