Vi er paa plads

Den fortrinlige præstation

Karakteren 10 gives for den fortrinlige præstation, der demonstrerer omfattende opfyldelse af fagets mål, med nogle mindre væsentlige mangler.

Jep jep, jeg fik 10 til eksamen i gaar – og er lidt stolt af mig selv ;o)

Eksamen var lidt speciel. Der var nogle tekniske vanskeligheder som betoed at laerer og censor kunne baade se og hoere mig, men jeg kunne kun se dem. Det var lidt underligt. De skrev beskeder hver gang de havde spoergsmaal. Men det gik og det gik jo godt. Jeg maa erkende at jeg havde temmelig svaert ved at finde hoved og hale i det her speciale fag og det var lidt knald eller fald om det ville gaa godt foelte jeg. Saa jeg er meget glad for resultatet.

Specialet som jeg var til eksamen i var en opgave over hvorledes afgrangsprojektet skal gribes an, metode laere og anvendelse og i praksis afleverede jeg en synopsis over mit afgangsprojekt.

Nu gaar jeg saa igang med at skrive min afgangsprojekt. Siden jeg startede paa Shoefabrik har jeg arbejdet paa et projekt sammen med en konsulent om at faa standardiseret alle arbejds- og forretnings gange. De har en plan om at udvide til Indonesien og Bangladesh de naeste 5 aar og der skal saa hyres 50-70 mere over den periode. Derfor er det vigtigt at alt er standardiseret. Det har vi saa arbejdet paa i nu 7 maaneder og det haenger mig lidt ud af halsen efterhaanden. Men saadan er det jo nogle gang. Mit afgangsprojekt vil omhandle hele metoden bag en saadan standardiseringen; hvordan goer man, hvilke metoder, hvilke data, hvilke teorier osv osv. Saa det er ikke standardiseringen der skal afleveres, men hele metodikken bag. En, for mig, spaendende proces at vaere med til- paa de gode dage, men ogsaa spaendende hvad det ender ud i. Det jo ikke nytter noget at bruge saa meget tid og penge paa det her, hvis ikke det ogsaa kan implementeres ordenligt. Det er jo det vaesenligste. Saa der er en masse jeg kan afdaekke i min opgave og det er jo godt.

Laeren paa specialet foelger med over paa afgangsprojektet som vejleder og det er jo fint naar han nu kender til forholdende fra specialet.

Afgangsprojektet skal foerst afleveres til november/decemeber, men jeg har jo vaeret igang med standardiseringen siden december og planen er at det er done til aug/sep- oprindeligt feb/marts, saa kan jeg ligesaa godt gaa igang med det samme hvor alt er frisk i hukommelse og stadig igang.

Naa jeg til jul er helt faerdig med studiet saa har jeg en Akademi Merkonom/ Academic Bachelor i Ledelse. Det er her det sker http://www.netau.dk/content/view/37/95/

Nu staar den paa weekend og jeg skal se om jeg kan faa lavet koldskaal til aften – uden aeg og kaernemaelk. Men jeg har fundet alternativer og saa maa vi jo se hvordan det gaar og om Benny godkender. Kammerjunkerne er hjemmebagte, saa det taenker jeg at jeg kan hive point hjem paa. I morgen er der bryllup og vi skal i det fine toej. Soendag skal vi slappe af og bare hygge os, maaske have fundet en cykel til Benny, der er lidt problemer med hoejden ift. en herre cykel her. Vi maa se.

God weekend til jer alle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er paa plads