Madplan uge 34

Christoffers fødselsdag

 

image

Onsdag havde Christoffer jo fødselsdag og blev 3 år. Det var en stille og rolig dag. Efter at have delt ud i børnehaven og haft en dejlig dag der, så var det hjem til gæster. Vi havde Bedsterne og min veninde Charlotte og hendes datter Cleo til kage og aftensmad.

Christoffer er ikke det store kageøre, men han elsker når vi laver brunsviger – bare se Kagmand på en helt alm. hverdag?  fordi at den er så fin i bogen. Så det skulle vi naturligvis have OG romkugler. Der var heldigvis nogle til overs efter uddeling.

image

det er ikke altid man gider at få taget billeder

Han fik nogle fine gaver…Lego. Det er ikke til at komme uden om. Vi byggede og byggede. Efter at han var faldet i søvn, byggede vi videre. Han elsker at lege med det.image image

image

B og jeg havde købt en cykel til ham med Avengers. De er nemlig topseje. Da den var samlet og Christoffer skulle prøve den, kunne han til vores store overraskelse cykle med det samme. Det anede vi ikke at han kunne. Men det er jo bare fedt. SÅ han drøner rundt på en og råber Iron Man, Captain America osv. Ligesom det skal være.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Til aftensmad var der naturligvis en barnets favoritter, nemlig pasta. Jeg lavede kødboller af oksekød, hvidløg, rosmarin, persille og basilikum og i en tomatsauce og med parmesan til. Jeg havde også købt en vegansk parmesan til Christoffer. Han vil jo gerne have alt det vi får, men det går jo ikke når han ikke kan tåle det. Heldigvis er der masser af alternativer. Men lad mig bare sige det som det er. De er ikke lige vellykkede alle sammen. Denne parmesan inklusiv. Den smagte ikke særligt godt. Meget parfumeret og en eftersmag vi ikke rigtig kunne placere. Men så er den afprøvet.

Det var så hyggeligt og Christoffer havde en dejlig dag og det er jo det, det hanler om. Han faldt i søvn på 2 minutter da det var tid til det. Perfekt.

Fru Rosenfeldt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 34