Hvad mon baby skal hedde?

Alle de ting en baby skal have

Listen er lang, men der er jo forskel på need to have og nice to have. Vi er mest på need to have og gider ikke bruge penge på en masse som er unødvendigt. De forskellige babyshops i Danmark er gode til at lave lister med alt det man ikke kan leve uden. Desuden er vi ret begrænset af at vi ikke kan få så meget her i Dhaka og skal derfor købe en del når vi rejser og kommer til Danmark. Men sådan er det jo bare og det arbejder vi ud fra.

Jeg rejser om 2 mdr. og vi vil gerne være så meget på plads som overhovedet muligt til den tid. Vi er stadig ikke nået længere end at vi har fået et puslebord. Men i dag kommer der en snedker forbi og så taler vi med ham om at få lavet seng, skab og en reol. Det er svært at finde noget her som er pænt, selvom der er et par butikker med børnetilbehør. Men ærligt så er det meste noget kinesisk plastik l o r t. Vi skal lige lure et par forretninger de næste uger inden vi endeligt lægger ordren hos snedkeren, men vi skal jo i gang så det kan blive færdigt.

Vi køber en fin Leander vugge i Danmark, ligesom at vi tager en kombivogn, autostol og en Tripp Trapp stol med fra DK også, det er de store ting vi har planer om. Det tøj vi kan købe her er mildt sagt ikke ret pænt…til gengæld er det meget syntetisk 😉 Så det bliver noget med at tømme H&M; når vi er på ferie rundt omkring. Jeg ved dog at et par veninder har noget fra deres drenge som går i arv til os. Rigtig dejligt.

Der er småting vi kan få her, flasker, badekar, termometer og andet nips. Men f.eks. medicin i “hvad nu hvis” tilfælde, det tager vi med fra Dk. Vi kan naturligvis ikke gardere os mod alt, men ift. hvad der er i af forskellige stoffer og doser, så er vi bare mere trygge ved at tage de ting med hjemmefra. Heldigvis er det jo et meget lille menneske og derfor meget små doser, så det lidt vi skal have rækker jo langt hvis det endelig er. Dyner, ammepude osv, det kommer nok også med. Men der er jo også begrænsninger på hvor meget vi kan have med fra Danmark. Så der tænkes logisk for tiden.

Andet bliver hjemmelavet og så er der lige Bedste Birgit som er fuld gang i systuen med at kreere. Det skal såmænd nok gå. Vi har i hvert fald ingen panik og mon ikke at det hele løser sig hen ad vejen? Det tror jeg.

Meeen…udover puslebordet så har jeg da købt to andre ting. Bum bum…så langt så godt.

Et rigtig fint sengetæppe som er alt for stort til vuggen og derfor må vente til han kommer til at bruge sengen. Og så et sæt tøj som er helt magen til noget B har 😉 Det er så fra 6 mdr, så der går også lige lidt tid endnu hahaha

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad mon baby skal hedde?