Så fik vi flyttet

15+5

I går var vi ved lægen til et tjek og alt var i skønneste orden. Jeg har stadig ikke taget på, kun tabt et par kg, spiser lidt bedre og mere end før, så appetitten er så småt tilbage. Jeg har været tidligt træt om aftenen også, men både appetit og træthed er vendte ved 14+0.  Jeg tænker meget over hvad og hvor meget jeg spiser. Jeg har været overvægtig af et par omgange og kan simpelthen ikke overskue at tage for meget på og kæmpe kampen igen bagefter. Så alt med måde…men hold nu op hvor jeg savner dansk slik. Matadormix, labre laver, de der blå og hvide lakrids dimser, junglevrål, skolekridt og og og. Jeg tager stærkt revance når jeg kommer hjem til sommer. Flere har tilbudt at sende en lille pakke ud, men vi skal betale tåbeligt meget i moms for at modtage det ? 100+%, så det vil være en dårlig ide´.


Lægen satte iørvigt en elektronisk dims på maven og så kunne vi ellers høre hjertelyden. Det er ret vildt at opleve.
Når det er sagt, så er jeg vist stadig et sted hvor jeg/vi ikke heeelt har forstået det. Jeg er så upåvirket af graviditeten at jeg glemmer det lidt og ikke helt har fundet den store begejstring frem endnu. Jeg trøster mig med at min veninde Elisabeth fra Saigon havde det på samme måde. Da maven og bevægelserne kom vendte det for hende, så det antager jeg at det også gør her J
Praktisk anlagt som jeg nu engang er, så har jeg naturligvis lavet et meget meget fint excel ark over de ting jeg kan læse mig frem til at man skal bruge når der kommer et barn. Det er emne inddelt, der er ønsker til babyen, bøger jeg vil, praktiske ting som er nødvendige osv osv. Der er jo mange ting som man skal have og mange ting som er mere eller mindre ligegyldige. Det er en jungle mellem “need to have og nice to have”. Det største problem er egentlig at vi ikke kan købe sååå meget her. B har godt nok fundet en børnetilbehørsbutik som vi snart skal tage os sammen og kigge i. Men ellers er planen egentlig at tage et par dage til Bkk og købe hvad vi kan der og nok også lige tømme H&M; for de størrelser tøj der skal bruges de første mange mdr. Når vi flyver med Thai Airways må vi nemlig have 40 kg med hver. Det må vi nok også fra DK, men der er jo også mange ting vi skal have med derfra og sikkert også en barnevogn- eller hvad det bliver til af det. Vi er jo begrænsede af kg og kuffertplads, så praktikken er vigtig.

Heldigvis så har meget meget søde Birgit også været igang med listen og har selv lavet en liste og kreativ som hun er, så er der en del som bliver hjemmelavet. Rigtig hyggeligt synes jeg.

Jeg var valgt at føde på Holbæk og har også været i dialog med dem og det er bare helt fint. Pga. nogle tekniske ting med pas og visum kommer jeg nok til Danmark allerde 3. juli og ikke 10. som planlagt, så jeg tager lige en uge mere. Jeg håber virkelig på en god sommer i Dk kan jeg afsløre.
På fredag skal vi til en ekstra scanning- jeg er 16+0 der. Vi skal nemlig til Singapore på lang weekend og har booket en kønsscanning. Spændende at se hvad det bliver. Jeg havde egentlig en præference til at starte med, men den er mere eller mindre røget i baggrunden. Dels er det jo totalt underordnet hvad det bliver, bare alt er som det skal være og den er sund og rask. Dels så har jeg absolut ikke den der fornemmelse af det ene eller andet køn, som andre taler om. Så nu afventer vi bare og se hvad der skal indkøbes og indrettes efter.
 
 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så fik vi flyttet